Synes du det lyder mærkeligt, farligt eller som noget hokus-pokus? Som både farmaceut og ernæringsterapeut synes jeg nemlig at det – lettere omskrevne 2000+ år citat fra Hippokrates – lyder helt utroligt rigtigt 😊 Jeg synes ofte at jeg oplever at når folk bliver syge, er det første de gør at finde ud af hvilken medicin de skal tage for at blive raske igen. Det er paradoksalt, for hvis et dyr bliver syg, så er det første man gør ofte at spørge ind til om den har spist noget den ikke kan tåle, og derefter sætte dyret på skånekost – og jeg synes det ville være så fornuftigt hvis man brugte samme tankegang til mennesker! Alt med måde selvfølgelig, og jeg snakker ikke om mistanke om alvorlig sygdom, – men ændringer i kosten og ernæringen kan faktisk have god effekt ved rigtigt mange forskellige skavanker og lidelser. Noget af det jeg gør anderledes end så mange andre er at jeg kigger på de dybereliggende årsager og forsøger at afhjælpe dette før jeg kigger på symptomerne. Jeg har for eksempel haft klienter i forløb der kom med fordøjelsesproblemer så som diarre, forstoppelse, sure opstød eller oppustethed, jeg har haft klienter med smerter, forhøjet blodtryk, ustabilt blodsukker og/eller diabetes, træthed, hovedpiner og meget mere. De fortæller mig alle at de har oplevet god effekt af at efterleve mine råd om kostjusteringer!

Se eventuelt ernæringsterapeuttræet på min hjemmeside hvis du vil se mere om hvor jeg tilbyder hjælp, – der hvor lægen og den almindelige symptombehandling forholder sig til alt over jorden så ser jeg på hele træet med fokus især på det der findes under jorden, – altså de dybereliggende årsager.

 

Jeg vil rigtigt gerne hjælpe dig med at blive klogere på hvordan du tilpasser din kost og ernæring for at opnå lige præcis din optimale sundhedstilstand! Jeg laver altid en 100% individuel rådgivning hvor jeg ser jeg på hele dig for at finde de dybereliggende årsager til ubalancer og på den måde skræddersyr jeg en personlig plan hvori de faktorer der kan ændres på indgår, så du kan få et liv og en krop i balance. Se mere på min hjemmeside eller kontakt mig for en uforpligtende snak om hvad jeg kan gøre for dig!