Salat med æg til studentervenlige pris
Antal personer Forberedelses tid
2 personer 5 minutter
Tilberedningstid
10-15 minutter
Antal personer Forberedelses tid
2 personer 5 minutter
Tilberedningstid
10-15 minutter
Ingredienser
Salat
Instruktioner
Salat med æg
  1. Start med at koge æg i en gryde med rigeligt vand, – kog dem i 6,5 til 7 min, så du får smilende æg (8 min hvis du ønsker hårdkogte æg)
  2. Hak grøntsagerne i små tern (ca. 0,5 x 0,5 cm) mens æggene koger
  3. Placer grøntsagerne i en skål og bland dem godt
  4. Når æggene er færdigkogt skylles de under koldt vand, når de er kølet lidt af bankes de mod bordpladen og pilles. Derefter skæres de i kvarte og lægges oven på salaten.
Dressing
  1. Hæld olie og eddiker i en skål, og rør godt rundt med en gaffel – og hæld/dryp den ud over salaten
Recipe Notes

Salaten kan spises med flûtes eller alternativt kan der blandes ca. 100 g kogt quinoa i. Hvis den spises sammen med flûtes eller quinoa indeholder den alle de bestanddele et godt måltid skal indeholde: Protein (æg og eventuelt mozarella hvis mælkeprodukter tåles), grønt (sukkerærter, agurk, salat, gulerødder, kapers), godt fedtstof (jomfruolivenolie) og stivelse (quinoa eller flûtes).