Priser pr. 1. august 2018

Første konsultation (1,5-2 timer): 850 kr.

Efterfølgende konsultationer (1 time): 700 kr.

 

Pakkeløsning

Det er også muligt at købe et pakketilbud og på den måde spare lidt penge 🙂 Jeg har sammensat to pakketilbud, se nedenfor:

 

Pakke 1

Første konsultation og en opfølgningskonsultation: 1350 kr. (spar 200 kr.)

 

Pakke 2

Første konsultation og to efterfølgende konsultationer: 1900 kr. (spar 350 kr.)

 

“Ryd op i køkkenskabe”

Pris 500 kr for max en times gennemgang. Se mere hér: Gennemgang af dine køkkenskabe!

 

Opklarende samtale

Er du i tvivl om, om et ernæringsterapeutisk forløb er noget for dig kan du aftale tid til en opklarende samtale – dette varer ca. 10-15 minutter og koster ikke andet end alm. telefontakst.

 

Betaling

Du kan betale kontant eller via mobilepay. Du bedes oplyse om du ønsker en pakkeløsning ved betaling for første konsultation. Du kan også overføre til min bankkonto i Nykredit Bank; kontonummer 5479 6159696

Det er meget forskelligt hvor mange konsultationer folk har brug for. Nogle oplever meget hurtig en bedring i deres generelle velbefindende og har måske kun brug for en enkelt eller to konsultationer, hvorimod andre kan have brug for flere til at komme godt i gang med og få integreret de tiltag jeg anbefaler.

Generelt anbefaler jeg minimum to konsultationer, den første til at få belyst problemstillingerne og få lavet en handlingsplan, og den næste til opfølgning. Yderligere konsultationer kan selvfølgelig til enhver tid aftales.

Jeg anbefaler en periode mellem fire og seks uger mellem første og anden konsultation. Er der behov for efterfølgende konsultation vil det typisk være efter 2-3 måneder – men det er selvfølgelig individuelt.