Gennemgang af dine køkkenskabe!

Får du rumlen i maven når du har spist bestemte fødevarer, har din læge fortalt dig at du skal undgå for eksempel gluten eller mælkeprodukter eller vil du af andre årsager undgå bestemte fødevarer, – og synes du det er svært at gennemskue hvad der gemmer sig bag madvarernes deklarationer – så kan jeg hjælpe dig!

Som noget nyt tilbyder jeg nu at komme til dit hjem og gennemgå dine køkkenskabe for at finde de fødevarer du skal undgå!

Jeg tilbyder hjælp til at identificere følgende fødevaregrupper:

  • Gluten
  • Hvede
  • Mælkeprodukter
  • Laktose/mælkesukker
  • Soja
  • Fruktose/frugtsukker
  • Æg
  • Nødder
  • Peanuts
  • Chokolade

Sammen gennemgår vi dine køkkenskabe, køleskab og fryser og finder de madvarer der kan give dig problemer eller som du gerne vil undgå. Du får også en liste over betegnelser for de ting du ikke kan tåle så du lærer hvad du selv skal kigge efter når du køber ind, og en oversigt over hvor din problemfødevare kan være skjult i madvarer du køber samt alternativer.  

 

Jeg kører i en radius på 15 km fra Roskilde, og jeg kommer ud eftermiddage og aften, eller om fredagen.

Et ”oprydningsbesøg” koster 500 kr. for max en time.  

Står din ”problemfødevare” ikke på listen så kontakt mig, måske ved jeg også noget om den 😊